There is nothing to show here!
Slider with alias Fuglevikstranda-Slider-2 not found.

Se våre nye Videoer her Nå!

Fuglevikstranda - 6 Min - 2022

Fuglevikstranda - 60 Sek - 2022

Fuglevikstranda Logo 1 - 60 Sek - 2022

Fuglevikstranda Logo 2 - 30 Sek - 2022

OM CAMPINGPLASSEN

Fuglevikstranda Familiecamping ligger i råde og er en perle ved Oslofjorden, kun 18 km fra Moss, et område som er kjent for sin egenart og svært variert terreng. Nærhet til både natur, sjø og strandliv. Plassen ble etablert i 1972 og har i tradisjonell form gått i familiens arv. Kort vei til nærbutikk.

LEIE AV SESONGPLASS

Vår drift er i stor grad basert på faste familier som leier sesong plasser for sine campingvogner. Mange legger mye arbeid i å opparbeide egne rammer og hageanlegg for å skape sitt eget drømmested og ferieparadis. Naboforholdene er gode og gjestene passer på hverandre og hverandres utstyr.

EGET BRYGGEANLEGG

I dette området som må betegnes som ytre Oslofjord har vi et svært bra forhold for fiske og spesielt bør nevnes makrell og størje. Vi har utviklet og opparbeidet vårt eget havneanlegg med bryggeplasser, slik at våre beboere kan ha faste båtplasser inkludert vinteropplag.

Bli medlem og følg oss på Facebook

Welcome to Visit Namsen and our guide to your - Best ever Salmon Fishing Experience!

The river Namsen [Norwegian Language] or Nååmesje [Southern Sami Language] is one of the longest rivers in Trøndelag county, in the central part of Norway.
The 228 kilometre long river flows through the municipalities of Røyrvik, Namsskogan, Grong, Overhalla and Namsos before the river end up in the Namsenfjorden.
Namsen is considered to be one of the best Atlantic Salmon fishing rivers in the world and is often called the “Queen of Rivers” in Norway.

Fuglevikstranda Familie Camping i Råde kommune

Sosial Sammenkomst

Variert Grillmat

Grillet Makrell

Vi har en meget aktiv og variert facebook side, eller retter sagt en facebook Gruppe. Her lever våre beboere sitt eget “internett liv” det kjøpes og selges og det avtales sosiale aktiviteter. I tillegg fungerer FB Gruppen også som en “vakt bikkje” eller gjerne “vaktmester”, fordi aller passer hverandre. Hvis noe er galt popper det opp med meldinger i gruppen. Hvis snøen om vinteren har gjort en eller annen skade. Kanskje har det vært uvær og et fortelt eller en vogn trenger ettersyn. BOOM! Så kommer det meldinger opp i FB Gruppen. Kanon Bra! 

Klikk på FB ikonet under eller følg linken under til vår FB Gruppe.

Fuglevikstranda Familie Camping 1 min. 2022

Fuglevikstranda Familie Camping 6 min. 2022

Fuglevikstranda Familiecamping Logo 2022

Fuglevikstranda Familie Camping 30 Sek 2022

Fuglevikstranda Familie Camping 6 min. 2022

Fuglevikstranda Familiecamping 2017

Fuglevikstranda Familie Camping Reklame 2017

Fuglevikstranda Familie Camping Reklame 2017

Kevin's Summer Camp 2017

Om Fuglevikstranda Familie Camping

Fuglevikstranda Familiecamping ligger i råde og er en perle ved Oslofjorden, kun 18 km fra Moss og kjent for sin egenart i variert terreng med nærhet til sjø og strandliv. Plassen ble etablert i 1972 og har i tradisjonell form gått i familiens arv. Kort vei til nærbutikk.

Vår drift er i stor grad basert på faste familier som leier sesong plasser for sine campingvogner. Det legges mye arbeid i å opparbeide egne rammer og hageanlegg for å skape sitt eget ferieparadis. Naboforholdene er  særdeles gode, noe vi er stolte av.

I dette området som må betegnes som ytre Oslofjord har vi et svært bra forhold for fiske og spesielt bør nevnes makrell og størje. Vi har utviklet og opparbeidet vårt eget havneanlegg med bryggeplasser, slik at våre beboere kan ha faste båtplasser inkludert vinteropplag.  

Viktig Melding!

Vi oppfordrer alle som ønsker kontakt med oss om å ringe direkte til campingplassens eier
Hans Jørgen Fuglevik. +(47) 908 28 670
I høysesongen fra 01. Mai – 15 September er Hans Jørgen tilgjengelig nærmest døgnet rundt.
Velkommen til Fuglevikstranda Familie Camping.

Kontakt Informasjon

Adresse til Campingplass
Fuglevikstranda, 1580 Råde
E-Post: h-joergf@frisurf.no
Telefon: +47 908 28 670
Annen Informasjon
Fuglevikstranda Familie Camping
Org No: 969 346 354
Bankkonto: 1204.25.05054
Brann:110
Politi: 112
Ambulanse: 113
Legevakt: 116117
Fyll ut skjemaet og send oss en melding. Vi kommer raskt tilbake.
Fyll ut skjemaet og send oss en melding. Vi kommer raskt tilbake.